téli vásár 2023
2023. november 30. – 2023. december 20.

ONLINE KATALÓGUS:

https://issuu.com/inda_gallery/docs/inda_116_page_issuu?fr=xKAE9_zU1NQ

Az év utolsó heteiben a szokásosnál is tágabbra bővíti programját az INDA. Az éppen látható kiállítások – vagyis a 90-es évekre visszatekintő Idézetek 1. és 2., valamint az Uray-Szépfalvi Ágnes és Nemes Csaba legendás storyboardjaiból Frissítés címmel két sorozatot bemutató tárlat – mellett a galériába látogatók tizenkilenc velünk dolgozó, illetve meghívott művész munkáiból válogathatnak az első téli raktárvásáron.

A különleges, erre az alkalomra összeállított kínálatban Csáky Marianne, Csontó Lajos, Czene Márta, El-Hassan Róza, Koós Gábor, Martin Henrik, Metzing Eszter, Nagy Barbara, Neogrády-Kiss Barnabás, Ravasz András, Schwéger Zsófia, Szabó Ádám, Szabó Eszter, Szász Lilla, Szemző Zsófia, Szenteleki Gábor, Szőke Gáspár, Uray-Szépfalvi Ágnes, Zellei Boglárka Éva munkái szerepelnek.

A vásár a galéria rendes nyitvatartási ideje mellett a december 1. és 3. között megrendezett Art Weekend alatt, a nyitvatartáson kívül pedig bejelentkezéssel látogatható.

Kérjük, ha az anyagot élőben meg kívánja tekinteni, vagy ha a katalógusból választott, és vásárolni szándékozik, az info@indagaleria.hu e-mail címen vagy a +36 70 316 4472, vagy a +36 20 327 1967 jelezze. Ezzel kényelmesebbé teszi a választást, és megkönnyíti a munkánkat.

Az eladásokból befolyó összeg egy részéből a galéria a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesületet (FKSE) támogatja.

VISSZA